Δεν παραδίδει την βουλευτική του έδρα ο ανεξαρτητοποιηθείς βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης, όμως ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις.

"Από το Σύνταγμα και τους κανονισμούς της Βουλής, ο βουλευτής οφείλει να κρίνει την κυβέρνηση, να ψηφίζει κατά συνείδηση, ο ρόλος του βουλευτή δεν είναι να παρίσταται, είναι να ελέγχει. Έκανα αυτό που μου είπε η συνείδησή μου και τίποτε παραπέρα" κατέληξε.

Ήρθε μάλιστα σε δημόσια αντιπαράθεση σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 με το συνάδελφο του Κώστα Κατσίκη, ο οποίος του ζήτησε να παραδώσει την βουλευτική έδρα και τον κατηγόρησε ότι αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει μια ημέρα πριν στον Πάνο Καμμένο, παρουσία των υπουργών των ΑΝΕΛ Κουντουρά και Κόλια – Τσαρουχά.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι δεν εξαγοράστηκε από οιονδήποτε, προσθέτοντας ότι για τον καθένα μας η κοινωνία «ξέρει τι είναι».

Είπε ότι ένιωσε προσβεβλημένος από την απολυτή θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου όταν απέκλεισε την διευρυμένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την κύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής άφησε αιχμές για τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως κάποιοι μπήκαν στους ΑΝΕΛ με την ψυχή τους αλλά τώρα βάζουν τις σκοπιμότητες μπροστά από το συναίσθημα.