Ένταση έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, με πρωταγωνιστές ελάχιστους διαδηλωτές κατά της συμφωνίας Τσίπρα- Ζάεφ.

Λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής. "άναψαν τα αίματα" μεταξύ ενός πολίτη που θέλησε να πάει στην εκδήλωση της εφημερίδας "Εποχή"με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας και των διαμαρτυρομένων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πολίτης ρώτησε που είναι η εκδήλωση προκειμένου να την παρακολουθήσει. Όπως καταγγέλλει εκείνη την ώρα προπηλακίστηκε από τους διαδηλωτές και στη συνέχεια ένας εξ’ αυτών τον χτύπησε με κοντάρι.Από την πλευρά τους οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι… έπεσε μόνος του.

"Μου ρίξανε ένα κοντάρι σημαίας σαν ρόπαλο. Λιποθύμησα. Ζήτησα την προστασία της Αστυνομίας", τόνισε σε δηλώσεις του.

Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κατά των πολιτικών καθώς και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ αποδοκίμασαν όσους προσέρχονταν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, κρατώντας σφυρίχτρες, βρίσκονται και μέλη του κινήματος "Σφυρίζω".

Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το σημείο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις