Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Ταϊβάν οι φωτογραφίες ενός μοντέλου, τις οποίες η νεαρή ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η νεαρή αποφάσισε να δανειστεί τη στρατιωτική στολή της χώρας της, να την τροποποιήσει κάπως και να ποζάρει αισθησιακά στον φακό με φόντο στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στις οποίες είχε μπει φυσικά παράνομα.

Μάλιστα, οι επίμαχες φωτό μπορεί να τη φέρουν αντιμέτωπη με ένα αρκετά τσουχτερό πρόστιμο.

Πριν από μερικούς μήνες είχε ανεβάσει τις επίμαχες φωτογραφίες της στο Facebook, στον λογαριασμό που διατηρεί με το ψευδώνυμο Momo Cat.

Στον ίδιο λογαριασμό ανεβάζει κατά καιρούς και άλλες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με στολές, αφού ως μοντέλο ειδικεύεται στο cosplay, δηλαδή τη μεταμφίεση σε σέξι ηρωίδες κόμικ και άλλους χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας.

Οι φωτογραφίες με την νεαρή να ποζάρει ως σέξι στρατιωτίνα, φορώντας γυαλιά ηλίου, κοντή φούστα και ψηλά τακούνια, προκάλεσαν το εθνικό αίσθημα πολλών Ταϊβανέζων χρηστών, που έσπευσαν να ποστάρουν επικριτικά σχόλια ενώ της ζήτησαν να κατέβουν από τη σελίδα.

Τελικά εμπρός στην κατακραυγή το μοντέλο επέλεξε να κατεβάσει τις φωτογραφίες, ωστόσο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρές επιπτώσεις αφού η νομοθεσία της χώρας της προβλέπει τσουχτερό πρόστιμο σε όποιον πολίτη φορέσει στρατιωτική στολή δημόσια, αλλά και αυστηρότερη τιμωρία αν αποδειχθεί ότι μπήκε σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις παράνομα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις