Το να έχει σχεδόν άριστα αποτελέσματα κάποιος μαθητής στις Πανελλήνιες συνιστά από μόνο του μεγάλη επιτυχία. Το να το πράξει, όμως, στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών κατεύθυνσης που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και γι αυτό και έχει τον υψηλότερο συντελεστή στη θεωρητική κατεύθυνση, είναι… κατόρθωμα.

H μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, Αρετίνα Στεφανή τα κατάφερε καθώς βαθμολογήθηκε με 100 από τον Α΄ βαθμολογητή και με 98 από τον Β΄ βαθμολογητή.

Η Αρετίνα μίλησε στο Lamiareport.gr γι αυτή της την επιτυχία και περιέγραψε πώς κάποιος μπορεί να κατακτήσει την κορυφή: «Με τη βοήθεια του Θεού, πίστη και πολλή- πολλή δουλειά από την Α΄ Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων. Έτσι μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα. Οοι εξετάσεις δεν είναι survivor, είναι μάχη που 'κερδίζεται' μόνο όταν δοθεί, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούσαν στην κορυφή».

Αναφορικά με τα όνειρα και τα μελλοντικά της σχέδια τονίζει ότι «θα ήθελα να σπουδάσω για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να βιώσει νέες εμπειρίες. Η τελική επιλογή θα είναι ανάμεσα στη Νομική και την Ψυχολογία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις