Κλεμμένο αυτοκίνητο που έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου, εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου στη Ζαχάρω Ηλείας. Μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο ακόμη κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούν σε κανένα όχημα σε κυκλοφορία.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, 71 και 53 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, άνδρες της Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν στις 14 Ιουνίου στη Ζαχάρω ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα, έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου.

Επίσης, από τον έλεγχο του αριθμού πλαισίου του αυτοκίνητου διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από άγνωστους δράστες, στις 21 Σεπτέμβριου του 2016, στην Πάτρα, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 71χρονος είχε προμηθευτεί το κλεμμένο αυτοκίνητο από τον 53χρονο.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 71χρονος, που χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κλειδί, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε αφαιρεθεί μαζί με το αυτοκίνητο, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο ακόμη κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούν σε κανένα όχημα που βρίσκεται σε κυκλοφορία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανδρών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις