Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα χαρακώνει μωρά στα Νότια Προάστια, ωστόσο η αστυνομία αναφέρει πως δεν έχει δεχτεί καμία σχετική καταγγελία…

Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου κάνει από την Τρίτη η είδηση ότι μια γυναίκα συχνάζει σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου και χαρακώνει τα χεράκια και τα πατουσάκια μωρών.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση μητέρας ότι το δυόμιση μηνών παιδί της που είχε στο μάρσιπο άρχισε να κλαίει και ύστερα από λίγο είδε τρυπήματα στα πατουσάκια του. Δίπλα της στο ασανσέρ, όπου συνέβη το περιστατικό, ήταν μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα. Όταν η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην ασφάλεια του εμπορικού κέντρου της είπαν ότι την ίδια εβδομάδα ακόμα δύο μαμάδες είχαν καταγγείλει ανάλογο περιστατικό με τη μαυροφορεμένη γυναίκα.

Το Πρώτο Θέμα φιλοξένησε φωτογραφίες από το μωρό και συνέντευξη της μητέρας η οποία δήλωσε σοκαρισμένη: «Αν είχα αντιληφθεί εγκαίρως τι έκανε στο παιδί μου κι εγώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Τι θα γινόταν αν αυτό το τέρας τραυμάτιζε το παιδί μου σε κάποιο άλλο σημείο όπως λόγου χάρη στο λαιμό; Φοβάμαι πλέον να βγω έξω μόνη μου με το μωρό. Τρέμω να βρεθώ ανάμεσα σε κόσμο».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η αστυνομία δεν έχει δεχτεί καμία καταγγελία από την μητέρα, από την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου ή από άλλο άτομο.

Πηγή φωτό: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις