Ακόμη μία συγκλονιστική ιστορία προκύπτει από τη φονική πυρκαγιά του Ματιού, που έχει γίνει αιτία να χαθούν δεκάδες ανθρώπινες ζωές.

Στις 19 Ιουλίου, ο Μπράιαν Ο' Κάλαχαν Γουέστροπ και η Ζόι Χόλοχαν παντρεύτηκαν στην πατρίδα τους, την Ιρλανδία και επέλεξαν τη χώρα μας και το Μάτι για το ταξίδι του μέλιτος. Όπως αποδείχθηκε, έκαναν τη χειρότερη δυνατή επιλογή.

Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ο Ο Κάλαχαν αγνοείτο αφού χωρίστηκε με τη σύζυγό του κατά την εκκένωση ξενοδοχείου στην περιοχή. Όλοι ήλπιζαν ότι σύντομα θα έδινε σημεία ζωής, εντούτοις διαψεύστηκαν καθώς η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι ο Μπράιαν δεν τα κατάφερε.

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του Μπράιαν Ο Κάλαχαν-Γουέστροπ. Οι οικογένειες θα εκτιμούσαν διακριτικότητα στη δύσκολη αυτή στιγμή, καθώς εμείς θρηνούμε και η Ζόε βρίσκεται στη διαδικασία ανάρρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Η Χόλοχαν εντοπίστηκε μαζί με άλλα άτομα στην παραλία, έφερε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις