"Το περιεχόμενο της τροπολογίας και κακοποιήθηκε και η αλήθεια διαστρεβλώθηκε από την αντιπολίτευση", σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης αναφερόμενος στην αποσυρθείσα διάταξη για το ανώτατο όριο αποδοχών προέδρων συγκεκριμένων ΔΕΚΟ.

"Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πραγματικά πιστεύετε -με αφορμή αυτή την τροπολογία η οποία αφορά δύο ή τρεις ΔΕΚΟ που αριθμούν χιλιάδες εργαζόμενους και έχει κύκλο εργασιών εκατοντάδων εκατομμυρίων– ότι θα πρέπει να είναι στην ίδια κλίμακα οι αμοιβές των στελεχών τους. Πού αλλού το είδατε αυτό στον ιδιωτικό τομέα; Πού το συναντήσατε αυτό στην ιδιωτική οικονομία; Έπρεπε να δεχθεί τέτοια επίθεση η τροπολογία αυτή; Και τι γίνεται με τον ανταγωνισμό δημοσίου και ιδιωτικού τομέα; Αυτά τα χρήματα θα εντείνουν την κρίση; Να σας θυμίσω την BMW του κ. Βενιζέλου; Αυτό ήταν σήμερα αντικείμενο αντιπαράθεσης και αιχμή του δόρατος;", σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε: Βουλή: Αποσύρθηκε η διάταξη για τις αποδοχές προέδρων ΔΕΚΟ

"Είναι αδιανόητο ότι η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία για να αυξήσει τους μισθούς προέδρων ΔΕΚΟ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις ΔΕΚΟ έτσι; Οπότε να τους δώσουμε αυξήσεις αφού όλα πάνε ρολόι!", είπε δηκτικά ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και κάλεσε τον κ. Κατσίκη να απαντήσει αν συμφωνεί για τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν τα μέλη του υπερταμείου για τη συμμετοχή τους σε κάθε συνεδρίαση.

κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα ‘ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Κερδίζουμε το αύριο'. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, το παλιό συνεχίζει να είναι εδώ. Οι πρακτικές και η νοοτροπία του παλιού κυριαρχούν και το αύριο είναι γκρίζο και θαμπό", είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις