Συγχαρητήρια μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία στη Βούλα Παπαχρήστου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου,εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

"Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια"αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

Τα θερμά συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Βούλας Παπαχρήστου απευθύνει ο πρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στο Twitter.

"Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου"γράφει ο Αλ. Τσίπρας

Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, απηύθυνε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

"Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε",δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου, απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στο #Berlin2018 από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Θερμά συγχαρητήρια! Περηφάνια και συγκίνηση!"γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, στους πανευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο Βερολίνο, απευθύνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

"Η προσπάθεια και το πείσμα σου, έφεραν το χρυσό μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια",γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Γεννηματά.

Ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής:

"Η νέα επιτυχία του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Η Βούλα Παπαχρήστου "πέταξε" στα 14.60μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν.
Το τέταρτο μετάλλιο στο Βερολίνο δείχνει ότι οι Έλληνες αθλητές πάρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ξέρουν πως να οδηγήσουν τη χώρα στην κορυφή.

Βούλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και το πείσμα σου.Άξια στέφθηκες πρωταθλήτρια Ευρώπης και πανηγύρισες το πρώτο σου χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία των γυναικών.Μας έκανες υπερήφανους".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις