Ως μια "εφιαλτική οδύσσεια" περιγράφει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη την περιπέτεια του γιου του στις τουρκικές φυλακές, ενώ ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη χαρακτηρίζει "θαύμα" την απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών έπειτα από 167 μέρες στις τουρκικές φυλακές.

"Περάσαμε έναν Γολγοθά", ανέφερε ο Νίκος Μητρετώδης στο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η περιπέτεια που έζησε ο γιος του αλλά και η οικογένειά του ήταν πρωτόγνωρη.

Ο κ. Μητρετώδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν, αλλά και την Εκκλησία. "«Θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο", ανέφερε.

Διαβάστε: Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί- Επιστρέφουν στην Ελλάδα!
Διαβάστε: Διεθνή ΜΜΕ: Πως σχολιάζουν την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

"Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.

"Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας", συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις