Εκτέλεση 33χρονης στην Κηφισιά– Η προφητική ανάρτηση στο Instagram

Εκτέλεση 33χρονης στην Κηφισιά– Η προφητική ανάρτηση στο Instagram

«Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες», έγραφε η 33χρονη δικηγόρος στο instagram, γνώριμη της ασφάλειας, η οποία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, καθώς βρέθηκε νεκρή από πυρά μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά.

Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη δικηγόρος, είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και να κάνει σκοποβολή, γράφοντας: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο πάρκινγκ όπου εκτελέστηκε η 33χρονη, υπήρχαν κάμερες οι οποίες κατά πάσα πιθανότατα κατέγραψαν όλα όσα διαδραματίστηκαν.

Ο θυελλώδης έρωτας με αρχι-νονό

Η 33χρονη δικηγόρος απασχολούσε την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά "συμβόλαια θανάτου" γνωστών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια έχουν την πεποίθηση πως ύστερα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. ήταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που είχαν εμπλοκή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα λημέρια του υποκόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με ένα από τα "βαριά" ονόματα της νύχτας, το οποίο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια και Νότια Προάστια.

Επιπλέον, θεωρείται "δεξί χέρι" ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο της νύχτας που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος.

Μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας

Η 33χρονη δικηγόρος στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2011 δυο άγνωστοι πιστολέρο την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι, στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι και ενώ η 26χρονη τότε Κ.Α. ήταν 7 μηνών έγκυος. Παρά το βαρύ τραυματισμό της είχε καταφέρει να παραμείνει εν ζωή και να γεννήσει το βρέφος που κυοφορούσε. 
 
Το 2009, από τις Αρχές Ασφαλείας, είχε θεωρηθεί ύποπτη για την δολοφονία της συζύγου νεκρού "νονού" της νύχτας, η οποία είχε διαπραχθεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά. Τότε η 33χρονη είχε εξεταστεί από τους Αστυνομικούς, πλην όμως δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία ενοχής.

Η δολοφονία στην Κηφισιά 

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανακάλυψε η μητέρα της, καθώς την αναζητούσε από το βράδυ της Δευτέρας τηλεφωνικά, χωρίς να πάρει απόκριση. Εξαιτίας αυτού, το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο σπίτι της 33χρονης στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να την βρει νεκρή στο αυτοκίνητό της. 

Οι δράστες της δολοφονίας στην Κηφισιά, του πληρωμένου "συμβολαίου θανάτου", φαίνεται πως είχαν στήσει παγίδα στην ατυχή γυναίκα το βράδυ της προηγούμενης, στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας της. Όταν επέστρεψε η 33χρονη, φαίνεται πως την αιφνιδίασαν και... την "γάζωσαν".

Ιστορικό

Μάιος 2009. Η σύζυγος του ήδη δολοφονημένου εκείνη την εποχή "νονού" της νύχτας Γιώργου Αυτιά, πέφτει νεκρή μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Ένας άγνωστος μπαίνει την ώρα που η γυναίκα είχε παραγγείλει γλυκά και την πυροβολεί απευθείας στο κεφάλι. Τότε είχε θεωρηθεί ύποπτη η 33χρονη για λόγους αντεκδίκησης, χωρίς όμως ποτέ να προκύψουν στοιχεία σε βάρος της. 

Ιούνιος 2009. Έξω από καφετερία στο Γαλάτσι δολοφονείται από δυο άτομα ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Τότε το όνομα της 33χρονης επίσης είχε πέσει στο τραπέζι των ερευνών, χωρίς όμως και σε αυτή την φάση να προκύψει εμπλοκή της.

Το 2011 και ύστερα από μια απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της, η 33χρονη είχε φύγει από την Ελλάδα μαζί με την τότε νεογέννητη κόρη της, με σκοπό να αποφύγει μια νέα απόπειρα δολοφονίας της.

Μάιος 2017. Έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά πέφτει νεκρός ο γνωστός "νονός" της νύχτας Βασίλης Γρίβας μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του. Οι Αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο, πίσω από το "συμβόλαιο θανάτου" να βρίσκονταν η 33χρονη, χωρίς όμως να καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν τις υποψίες τους. 

Ιούλιος 2018. Π. Φάληρο. Πέφτει νεκρός από σφαίρες πληρωμένων πιστολέρο ο Μανώλης Καραγιάννης που είχε θεωρηθεί ύποπτος της δολοφονίας Στεφανάκου. Και σε αυτή την δολοφονία στα γραφεία της Ασφάλειας είχε ακουστεί το όνομα της Κ.Α χωρίς όμως οι αστυνομικοί να εντοπίσουν στοιχεία ενοχής…