Συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας

Συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας

Μηνύματα με σπρέι έγραψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το γραφείο του Χάρη Αναγνωστόπουλου, δικηγόρου υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη που αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για το θάνατο του 33χρονου, Ζακ Κωστόπουλου.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας από τη μια έγραψαν την λέξη «κωλόπαιδο» και από κάτω «Ζακ 22/09» ενώ από την άλλη μεριά έγραψαν «Χάρη την πάτησες».

Ο δικηγόρος σε ανακοίνωσή του τόνισε πως έλαβε ενημέρωση για την επίθεση στα γραφεία του από γείτονες, προσθέτοντας ότι αδυνατεί να κατανοήσει τη λογική όσων τα έγραψαν που εναντιώνεται στο Σύνταγμα και τους νόμους.

«Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί από κατοίκους της πολυκατοικίας όπου διατηρώ το γραφείο μου ότι χθες το βράδυ κάποια στιγμή άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στα μάρμαρα της εισόδου ένα απειλητικό μήνυμα. Αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα για υπεράσπιση του κατηγορουμένου τον οποίο εκπροσωπώ αποτελεί για κάποιους ενόχληση, εκ δηλούμενη μάλιστα με μεθόδους παράνομες και καταδικαστέες» ανέφερε χαρακτηριστικά.