Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Δεν είχε λόγο να κλέψει- Πρόκειται για δολοφονία

Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Δεν είχε λόγο να κλέψει- Πρόκειται για δολοφονία

«Πρόκειται για δολοφονία και δεν θα το αφήσουμε έτσι» ανέφερε ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά το τελευταίο αντίο που είπαν στον 33χρονο συγγενείς και φίλοι, στην Κίρρα Φωκίδας

Πιο αναλυτικά, ο Ευθύμιος Κωστόπουλος- ο οποίος έμαθε την τραγική είδηση από την Αμερική που μένει εδώ και πέντε χρόνια- έκανε λόγο για ένα ήσυχο παιδί, ευχάριστο, με πολύ χιούμορ.

Ο ίδιος, όπως και όλη η οικογένεια, στήριζε τον Ζακ, ήταν πάντα δίπλα του και γνώριζε ότι μπορούσε να ζητήσει από αυτούς οποιαδήποτε βοήθεια ακόμα και οικονομική.

Διαβάστε: Όλες οι εξελίξεις και ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

«Πριν από ένα μήνα κάναμε διακοπές όλοι μαζί την Κίρρα» ανέφερε ο πατέρας στην τηλεόραση του STAR, ο οποίος επιμένει ότι ο γιος του αποκλείεται να μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει. Το επίδομα που έπαιρνε ο 33χρονος, τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι του αλλά και το γεγονός ότι μπήκε στο κατάστημα χωρίς να φοράει γάντια ή κουκούλα οδηγούν, σύμφωνα με τον ίδιο, στο συμπέρασμα ότι ο γιος του μπήκε για να κρυφτεί και όχι για να ληστέψει.
«Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο» ανέφερε ο πατέρας και συνέχισε: «Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καυγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε».