Το σενάριο ότι ο αδικοχαμένος Ζακ Κωστόπουλος, μπήκε στο μαγαζί του κοσμηματοπώλη για να κλέψει, αμφισβητεί ο συγκάτοικος του θύματος, Ηλίας Γκιώνης, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο κ. Γκιώνης, ο νεαρός είχε πληρωθεί το επίδομά που έπαιρνε ως οροθετικός, ενώ έβγαζε αρκετά χρήματα για να ζήσει από τα σόου που έκανε και από τα άρθρα που έγραφε.

Πρόσθεσε πως στο κομοδίνο του θύματος, βρέθηκαν χρήματα.

"Ο Ζακ δεν είχε ανάγκη από χρήματα. Αρθρογραφούσε σε έντυπα, έπαιρνε κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του το επίδομα οροθετικού ύψους 700 ευρώ και λάμβανε επίσης χρήματα από τα σόου που έκανε περιστασιακά. Αμειβόταν περίπου με 50 ευρώ την βραδιά. Σκεφτείτε ότι έδινε χρήματα για τα υλικά που χρειαζόταν για το ντύσιμο στις παραστάσεις του" δήλωσε.

"Αν ήθελε λεφτά μπορούσε να πάρει ένα τηλέφωνο όπως είχε κάνει παλιότερα, να μου ζητήσει. Μπορούσε επίσης να ζητήσει από τον αδελφό του, τον οποίο υπεραγαπούσε. Σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε σε μαγαζί να κάνει ληστεία. Είχε την οικογένειά του και είχε και πέντε πολύ στενούς φίλους" πρόσθεσε ο ίδιος.

"Στο κομοδίνο του βρήκαμε μετρητά. Εκεί άφηνε τα πάντα. Δεν είχε κάρτα ανάληψης και έτσι έκανε ανάληψη ένα σημαντικό ποσό από το βιβλιάριο του για να περνάει τον μήνα. Το ψυγείο του ήταν γεμάτο και τα ρούχα του στην εντέλεια. Το σπίτι είχε ενοικιαστεί σε χαμηλή τιμή και γενικά ο Ζακ δεν είχε πολλά έξοδα" τόνισε.

Όσον αφορά το βίντεο, είπε: "Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τον Ζακ σε τέτοια κατάσταση, όπως αυτή στην οποία φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Στα πλάνα δεν φαίνεται νηφάλιος. Δεν ήταν ο Ζακ αυτός που έβλεπα. Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη. Για το μαχαίρι δεν το συζητώ. Ο φίλος μου δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι".

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις