Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την ανεξέλεγκτη εισβολή του "μεθυσμένου" Panda στη Βουλή μετά από καταδίωξη.

Στην τροχαία επιρρίπτουν τις ευθύνες άνδρες της φρουράς της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε πως ο ανεξέλεγκτος οδηγός κατευθύνεται προς το κτίριο του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως εάν οι άνδρες που καταδίωκαν το «δαιμονισμένο» Fiat Panda ενημέρωναν την ασφάλεια της Βουλής, τότε θα είχαν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα, όπως η ύψωση του σιδερένιου φράχτη στην είσοδο επί της Λεωφόρου Βασίλης Σοφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του Fiat παραβίασε συνολικά 33 φορές τον κόκκινο σηματοδότη κατά την πορεία του από τον κόμβο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας μέχρι το προαύλιο της Βουλής όπου και μπήκε τέλος στην τρελή κούρσα του, όπως γράφει το Έθνος.

«Δεν υπάρχει μνημόνιο ενεργειών για αντίστοιχες περιπτώσεις», σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή την καταδίωξη τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

«Όλα έγιναν καλώς κρίνοντας το αποτέλεσμα», σχολίασαν στον ΣΚΑΙ πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητηθεί η διενέργεια μια άτυπης εσωτερικής έρευνας προκειμένου να αξιολογηθούν οι αστυνομικές ενέργειες για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις