«Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός, δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε. Με πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς, των offshore και των φορολογικών παραδείσων, ο Παπαχριστόπουλος δεν συμπλέει. Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα και δεν τα πετάμε.

Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, όχι μόνο από εμένα, αλλά και πάρα πολλούς που παλέψαμε για αυτή την δουλεία, δεν υπάρχει περίπτωση», αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, διαχωρίζοντας τη θέση του, σχετικά με την στήριξη της πρότασης μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ για το Σκοπιανό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, κάλεσε τον Θεόδωρο Τοσουνίδη, να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του.

«Εάν ξεκάθαρα η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώσει ότι δεν παραχωρεί όνομα την επόμενη ημέρα, εάν θα είναι αυτός κυβερνήτης της χώρας τότε, ανοίγει συζήτηση που μπορούμε να συζητήσουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας για το Σκοπιανό στην ΕΡΤ.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, o κ. Τοσουνίδης, επανέλαβε ότι «αν αλλάξει την πρότασή της η ΝΔ για το Σκοπιανό θα αποφασίσουμε αν θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής. Θα δούμε τι θα προτείνει η ΝΔ και ύστερα θα αποφασίσουμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις