«Κι αν μου κάτσει»; Κάπως έτσι σκέφτεται μεγάλη μερίδα του κόσμου γνωρίζοντας ότι το Τζόκερ θα κληρώσει 5,4 εκατ. ευρώ, σε ένα από τα πιο μεγάλα τζακ ποτ της χρονιάς.

Τα πρακτορεία υποδέχονται από το πρωί χιλιάδες πελάτες και μέχρι και το μεσημέρι είχαν συμπληρωθεί περισσότερες από 4 εκατ. στήλες. Ο αριθμός θα αυξάνεται με μαθηματική πρόοδο και αν και απόψε γίνει τζακ ποτ, τότε το ποσό που θα μοιραστεί στην επόμενη κλήρωση θα προκαλεί ίλιγγο.

Η ακτινογραφία των εφετινών μεγάλων τυχερών

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, 15 εκατομμυριούχοι «από Τζόκερ, κι όχι από τζάκι», όπως λέει και το καινούργιο διαφημιστικό σποτ, έχει αναδείξει το παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Παρακάτω μερικά στατιστικά για τους εφετινούς νικητές:

Οι μεγάλοι τυχεροί μοιράστηκαν 43,4 εκατομμύρια ευρώ.

Το 40% των νικητών είχαν παίξει κάποιου είδους σύστημα, ενώ το 60% κέρδισε με απλές στήλες.

Συνολικά οι νικητές έπαιξαν 216 στήλες – Τα τυχερά δελτία περιλάμβαναν από μία έως 80 στήλες.

Πέντευπερτυχεροί από τους 15, δεν κέρδισαν μόνο το "5+1" αλλά είχαν επιτυχίες και σε άλλες κατηγορίες κέρδους. Τέσσερις από αυτούς κέρδισαν, επίσης, 19 πεντάρια.

Πέρα από την Αττική, πολλά «χρυσά» δελτία παίχτηκαν στην περιφέρεια. Τρεις νικητές ήταν από Θεσσαλονίκη, ενώ οι περιοχές της Καλαμάτας, Λάρισας, Γρεβενών, Ξάνθης, Πάτρας, Τρικάλων ανέδειξαν από έναν υπερτυχερό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις