Μπορεί η κυβέρνηση να επιδιώκει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη δώσει συνέχεια στην ενδοκυβερνητική κρίση που ξέσπασε με αφορμή τις "παρασπονδίες" Καμμένου στο Σκοπιανό, ωστόσο ο ΥΠΕΘΑ δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει.

Έτσι, λίγες ώρες αφότου κινήθηκε σε εντελώς αντίθετη πλευρά με την κυβερνητική γραμμή για το «ναι» της Βουλής των Σκοπίων στη «Συμφωνία των Πρεσπών» (με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει συγχαρητήρια στον Ζάεφ και τον ίδιο να καταγγέλλει επιχείρηση δωροδοκίας), ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται με νέο tweet.

Ειδικότερα ο ΥΠΕΘΑ έγραψε στο Twitter «Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO» ενώ ανέβασε άρθρο ιστοσελίδας που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του και απηχεί τις απόψεις του.

Μεταξύ άλλων γράφει το άρθρο που αναρτά ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Τσίπρα: «Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση. Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του ονόματος για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύουμε και να το εμποδίσουμε. Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις