Νέα έρευνα έρχεται να μας δείξει ότι ένα σημείο του προσώπου μας και συγκεκριμένα τα φρύδια μπορούν να μάς κάνουν να δείχνουμε νεότερες.

Όπως τονίζει η έρευνα, τα πυκνά φρύδια είναι σημάδι νιότης. Όσο μεγαλώνουμε, η φυσική διαδικασία γήρανσης κάνει τις τρίχες μας σε όλο το σώμα πιο λεπτές.

H αλλαγή αντίθεσης στα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να μαντέψουν την ηλικία μίας γυναίκας.

Όσο ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει, τόσο τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά και τα χείλη λιγότερο κόκκινα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη αντίθεση μεταξύ των χαρακτηριστικών και του δέρματος.

Η έρευνα τονίζει ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος υποσυνείδητα αντιλαμβάνεται την αντίθεση αυτή και είναι βασικό κριτήριο για να προκαθορίσει την ηλικία ενός προσώπου.

Συνεπώς, το πέρασμα του χρόνου κάνει τα φρύδια πιο λεπτά και το δέρμα πιο χαλαρό. Βάφοντας, σκουραίνοντας και γεμίζοντας τα φρύδια σας με ένα μολύβι στο χρώμα των μαλλιών σας (φρύδια και μαλλιά να είναι στην ίδια απόχρωση), θα τονίσετε τις γωνίες του προσώπου σας και θα δώσετε ένταση στο βλέμμα σας

Να θυμάστε ότι τα υπερβολικά λεπτά και αραιά φρύδια προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας ενώ τα γεμάτα φρύδια αφαιρούν!

Προσπαθήστε να έχετε πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια και φροντίστε όμως να μην τα τονίζετε πάρα πολύ με το μολύβι σας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις