Αποκρουστικά δάχτυλα με γαμψά νύχια, ανατριχιαστικά οστά που πετάγονται στην θέση του τακουνιού και υφή που θυμίζει ανθρώπινο δέρμα συνθέτουν τη πλέον φρικιαστική πρόταση μόδας που λανσάρει η καναδική εταιρεία Fecal Matter, που εμπνέεται από τη πλέον διαταραγμένη φαντασία.

Τα νέα κομμάτια της αντισυμβατικής εταιρείας μεταμορφώνουν τα πόδια όσων τα φορούν σε κάτι το… εξωγήινο και εξωπραγματικό που προκαλεί τρόμο και φρίκη.

Με αρκετά τσουχτερή τιμή, που αγγίζει τα 10.000 δολάρια το ζευγάρι, οι παράξενες αυτές μπότες είναι φτιαγμένες από σιλικόνη, φτάνουν πάνω από το γόνατο και κυκλοφορούν σε αρκετούς χρωματικούς τόνους, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με κάθε τύπο δέρματος.

Η έμπνευση πίσω από αυτές τις μοναδικές μπότες είναι η εικόνα που έχει η εταιρεία για το πώς θα μεταμορφωθεί το ανθρώπινο σώμα μέσα στις επόμενες δεκαετίες, με την επιρροή της μόδας, του body modification και της προόδου της τεχνολογίας.

Γι' αυτό ακριβώς και έχουν φτιαχτεί ώστε να μοιάζουν με προέκταση του ανθρώπινου ποδιού, κάτι που ορισμένοι χρήστες των social media βρίσκουν άκρως… ανατριχιαστικό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις