Άγνωστοι πραγματοποίησαν, τη Δευτέρα το βράδυ, επιθέσεις σε λεωφορεία, στη λεωφόρο Συγγρού και τους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια επιβάτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου, λίγο μετά τις 21:00, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος του Αγίου Σώστη. Από τη θραύση τζαμιού του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.

Δύο ώρες νωρίτερα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

"Ανησυχητικό φαινόμενο"

Σύσκεψη με την Αστυνομία θα επιδιώξει η διοίκηση του ΟΑΣΑ, μετά το μπαράζ επιθέσεων με πέτρες, αλλά και αεροβόλο όπλο κατά λεωφορείων, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν σημειωθεί δεκατέσσερα περιστατικά, ενώ πέντε από το περασμένο Σάββατο.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ Κωνσταντίνος Σιορίκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για ανησυχητικό φαινόμενο που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να γίνει σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιοι που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις