Αιχμηρή ανάρτηση Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ - Τί απαντά ο Γεωργιάδης

Αιχμηρή ανάρτηση Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ - Τί απαντά ο Γεωργιάδης

"Δεν ξέρω αν πρέπει κάποιος να κλάψει ή να γελάσει με το μέγεθος της ανοησίας τους" σχολίασε ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που υποστηρίζει ότι σε υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκε μία "κρύπτη" με χιλιάδες έγγραφα, τιμολόγια και αποδείξεις.

"Αυτή την «φοβερή» κρύπτη, ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι ανακάλυψαν ο ⁦@KostasVaxevanis⁩ μετά από ανώνυμο μάλιστα τηλεφώνημα στο Κεελπνο...ύστερα από 3 χρόνια έρευνας...πραγματικά δεν ξέρω εάν πρέπει κάποιος να κλάψει ή να γελάσει με το μέγεθος της ανοησίας τους. Σούργελα", ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας.

Ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη για το θέμα, στον ίδιο τόνο

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έγραψε στο Facebook

"Τσιμεντώνω, τσιμεντώνεις, τσιμεντωνουμε... ΑΛΛΑ... Δε γλυτωνω, δε γλυτωνεις, δε γλυτωνουμε ....Βρέθηκε η γυψοσανιδαααααα!!!!!Βρέθηκαν κι οι ντουλάπες !!!!!".

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενόψει και της δημοσιοποίησης του πορίσματος της Εξεταστικής για τα μαύρα κονδύλια που φέρονται να διακινούνταν μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, εντόπισαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ένα μυστικό δωμάτιο στο δεύτερο υπόγειο του γκαράζ στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πίσω από την πόρτα που κάλυπτε μια γυψοσανίδα αποκαλύφθηκε ένα κρυφό δωμάτιο με ντουλάπες γεμάτες έγγραφα. Η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης έδωσε εντολή για κατάσχεση, αρχειοθέτηση και αξιολόγηση του υλικού. 

Η πληροφορία φέρεται να δόθηκε ανώνυμα από άτομο που ανήκει στα στελέχη του κέντρου και δεν αποκλείεται να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση που επιθυμεί να βελτιώσει τη θέση του.