Σε γκρεμό με το αυτοκίνητό της έπεσε η γνωστή δημοσιογράφος του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη η οποία έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια απότομη στροφή στις ερημιές της Κηφισιάς.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την αστυνομική ρεπόρτερ η οποία βγήκε από το τσακισμένο αυτοκίνητο σώα και αβλαβής, έχοντας ωστόσο υποστεί μεγάλο σοκ από την πτώση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:30. Η Ηρω Καριοφύλλη, είχε φύγει από το κανάλι της Κηφισιάς και επέστρεφε στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Βρισκόταν σε ένα στενό δρόμο ανεβαίνοντας προς την Πεντέλη, όταν ξαφνικά, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του μαύρου Smart και έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων. Το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει, παρά το χειρόφρενο που είχε τραβήξει και ευτυχώς ένα δέντρο έκοψε την πορεία προς το κενό.

Η δημοσιογράφος παρά το σοκ, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες για το σημείο της πτώσης τους είπε, τη συμβουλή που της φώναζε ένας φύλακας πολυτελούς κατοικίας που είδε από τις κάμερες το σκηνικό και έσπευσε να τη βοηθήσει: «Σβήσε το αυτοκίνητο να μην πάρει φωτιά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις