Εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που αρχικά είχε διαφανεί παίρνει η υπόθεση απαγωγής 16χρονης πολίστριας έξω από το Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα waterpolonews.gr οι Αστυνομικές Αρχές πιθανολογούν πως όλο το περιστατικό είναι μια εφηβική τρέλα από τη 16χρονη αθλήτρια και πως δεν υπάρχει καμία απαγωγή και βέβαια κανείς απαγωγέας.

Η νεαρή βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, αφού επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με τη συνοδεία των γονιών της.

Ωστόσο, στην τελευταία της κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση έπεσε σε αντιφάσεις και άλλαξε την αρχική της κατάθεση.

Η ίδια πλέον ισχυρίζεται πως λιποθύμησε με τη μυρωδιά υγρού, μεταφέρθηκε στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό και μπήκε στο λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη.

Στη μέση περίπου της διαδρομής και συγκεκριμένα στη Λαμία το ίδιο βαν την ξαναπαρέλαβε, – αφού ξαναμύρισε το ίδιο υγρό – και την πήγε μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο απορρίπτει στην κατάθεσή του ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ, ο οποίος τόνισε πως δεν θυμάται την νεαρή χωρίς όμως να είναι απόλυτα βέβαιος ότι δεν ήταν στο λεωφορείο, αφού μετέφερε αρκετά μικρά σε ηλικία άτομα.

Παρουσιάζεται όμως βέβαιος και κατηγορηματικός πως όσοι άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα, τόσοι κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, τα δεδομένα από το σήμα του κινητού τηλεφώνου της αθλήτριας έδειξαν ότι εξέπεμπε μέχρι και τις 00:48 της χθεσινής ημέρας (6/11).

Η κοπέλα εμφανίστηκε στο φούρνο περίπου πέντε λεπτά αργότερα, οπότε και έγινε το τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ, με τους γονείς της να ενημερώνονται στη 1:10.

Επιπλέον, το γεγονός ότι απήχθη σε πολυσύχναστο μέρος και σε ώρα αιχμής, αλλά και το ότι οι «απαγωγείς» σταμάτησαν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης (Τούμπα) για ανεφοδιασμό τροφίμων, έκαναν τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ να πιστεύουν πως κάτι διαφορετικό υπάρχει.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, αρπαγή ανηλίκου δεν προκύπτει και πιθανολογούν πως πρόκειται για μια εφηβική τρέλα που είχε αίσιο τέλος.

Πάντως, μετά την προανάκριση έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία έχει φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα και θα εξεταστεί.

Πηγή: waterpolonews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις