Επίθεση με σουγιά δέχτηκε υπάλληλος ασφάλειας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» από τοξικομανή πατέρα παιδιού.

O Πρόεδρος των εργαζομένων, Δήμος Κωνσταντόπουλος καταγγέλλει στο Πρώτο Θέμα, «το περιστατικό συνέβη το Σάββατο. Το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από εισαγγελική εντολή. Πήραν την επιμέλεια από τους γονείς έπεσε από όροφο. Οι γονείς είναι και οι δύο τοξικομανείς.

Ο πατέρας έμεινε με το παιδάκι το βράδυ για να το προσέχει αλλά αποκοιμήθηκε και αυτό έφυγε από τον θάλαμο και τριγυρνούσε στο νοσοκομείο. Μόλις ο πατέρας αντιλήφθηκε πως το παιδί λείπει άρχισε να καταφέρεται εναντίον του προσωπικού του νοσοκομείου, να φωνάζει, να πετάει καρέκλες, έβγαλε σουγιά και τραυμάτισε έναν υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι.

Καλέσαμε την αστυνομία, δεν βρήκε τον σουγιά βεβαία, τον πέταξε. Δεν τον συνέλαβαν διότι έπρεπε να γίνει μήνυση αλλά δεν κατέστη δυνατόν και να τον απομακρύνουν».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντόπουλο, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν βίαιες συμπεριφορές και ζητούν την βοήθεια της Πολιτείας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την συμπεριφορά του γονέα, οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν καθημερινά και ζητάμε από τους υπεύθυνους να λάβουν τα μέτρα τους», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις