«Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά», έγραψε προ ημερών στον λογαριασμό του στο Facebook ο Υπάτιος Πατμάνογλου και πράγματι έτσι είναι.

Ο άνθρωπος που βγήκε ένα λεπτό από το αυτοκίνητό του για να πάει στην τουαλέτα και επιστρέφοντας είδε το ΙΧ του τυλιγμένο στις φλόγες, μια διαλυμένη Πόρσε και όλη του τη ζωή να αλλάζει δραματικά, θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αποκάλυψε συγγενής του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο Υπάτιος έχασε τη σύζυγό του και τον γιο του, Παύλο, στο δυστύχημα με την Πόρσε του Γιώργου Βακάκη, αλλά βρήκε το σθένος να σταθεί ξανά στα πόδια του και κάνει για δεύτερη φορά το μεγάλο βήμα, με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Ό,τι και να είχε γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει… και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγενής του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.