Θύμα πλεκτάνης υποστηρίζει πως έπεσε ο 29χρονος ηθοποιός, που συνελήφθη για βιασμό οδηγού ταξί.

Μιλώντας στην Real News, μέσα από τις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται.

"Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας", λέει ο Γιώργος Καρκάς, τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ.

Αναφέρει πως πήρε το ταξί μέσω εφαρμογής και ότι ήθελε να πάει σε ένα συγκεκριμένο (-) shop και στη συνέχεια να ψωνίσει ρούχα, ενώ στη συνέχεια θα έβλεπε έναν φίλο του με τον οποίο είχε ραντεβού.

Προσθέτει πως ζήτησε από τον οδηγό να τον πάει σε κάποιο εστιατόριο, γιατί δεν είχε ενημέρωση από τον φίλο του, σχετικά με την ώρα της συνάντησης. "Φτάνουμε στο μαγαζί και κατεβαίνει κι αυτός. Πάει στην τουαλέτα, μετά παραγγέλνει κάτι να φάει μαζί μου και στο μεταξύ καθόμαστε σε ένα τραπέζι και μιλάμε. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας…

Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το (-) shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει 'πόπερ'που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του. Έλεγε 'έχω σχέση, αλλά έχω κάνει με άνδρες, με γυναίκες και άνδρες ταυτόχρονα, έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά'".

Ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια πήγαν σε ένα αλσάκι στην οδό Αγίας Άννης και ότι εκεί τους πλησίασε ένας άνδρας και οι τρεις τους πήγαν μία βόλτα, αλλά μετά ο οδηγός του ταξί αποχώρησε.

"Όταν μετά από χρονικό διάστημα 7-8 λεπτών επέστρεψα στο ταξί, τον βρήκα έξω από το αυτοκίνητο… Λέω στον οδηγό 'άντε να τελειώνουμε να φύγουμε'και εκείνος έγραφε κάτι στο κινητό. Μου απαντάει: 'Τώρα, τώρα, Σε μισό λεπτό τελειώνω'. Κάνω πίσω το κεφάλι μου, με παίρνει ο ύπνος και μετά ξύπνησα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Δεν είχα κοιμηθεί δύο ημέρες ή τρεις. Ήμουν άυπνος. Ενώ σε όλη τη διαδρομή με έλεγε 'φιλαράκι', στο νοσοκομείο ήταν έξω και φώναζε".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις