Ρόδος: Σφίγγει ο κλοιός για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας

Ρόδος: Σφίγγει ο κλοιός για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας

Στις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε η 21χρονη φοιτήτρια, που βρέθηκε νεκρή στην Ρόδο την προηγούμενη Τετάρτη, στην περιοχή «Πεύκοι» της Λίνδου εστιάζουν οι έρευνες του Λιμενικού.

Οι Αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στις ώρες πριν τον θάνατο της κοπέλας.

Παράλληλα, διερευνούν τις παρέες που είχε το θύμα, πέραν των συμφοιτητών της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ο πατέρας της 21χρονης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η κόρη του πέθανε από πνιγμό, αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού.

«Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ. μακριά από τη Ρόδο», τόνισε.

Ο πατέρας της φοιτήτριας ανέφερε ακόμα ότι, σύμφωνα με τα όσα του έχει γίνει προφορικώς γνωστά από τους αξιωματικούς του Λιμενικού, η 21χρονη το βράδυ της Τρίτης μιλούσε με μια φίλη της στο Facebook και την έκλεισε διότι «κάποιος της χτυπούσε την πόρτα».

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι ερευνητές έχουν καταρτίσει κατάλογο με ονόματα υπόπτων, ενώ όπως διατυπώθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, οι Αρχές εξετάζουν τη σχέση της κοπέλας με δύο άντρες, έναν Ελληνα κι έναν Αλβανό.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και μία ακόμα πτυχή που εξετάζεται είναι εάν η 21χρονη ήταν αναμεμειγμένη με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Για αυτόν τον λόγο έχει μεταβεί στο νησί κλιμάκιο των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας, που συνδράμει την τοπική Λιμενική Αρχή.

Έως τώρα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το σώμα της, ενώ η οικογένεια της κοπέλας έχει ζητήσει πρόσθετη ιατροδικαστική εξέταση της σορού της.