Ρόδος: Ιδού οι κατηγορούμενοι για το θάνατο της φοιτήτριας- Απίστευτες κατάρες εις βάρος τους!

Ρόδος: Ιδού οι κατηγορούμενοι για το θάνατο της φοιτήτριας- Απίστευτες κατάρες εις βάρος τους!

Απίστευτη αναστάτωση επικρατεί στο νησί της Ρόδου για την υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Το έγκλημα κατηγορούνται ότι διέπραξαν δύο νεαροί: Ένας 19χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένας 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δυο εμπλεκόμενοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Ο ένας εκ των δύο, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι γνώριζε την 21χρονη φοιτήτρια και είχαν και επικοινωνία μέσω Facebook.

Ο νεαρός φέρεται να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο έγκλημα, ενώ ο 21χρονος Έλληνας αρνείται τη συμμετοχή του.

Διαβάστε: Βράζει η Ρόδος για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Ομολόγησε ο 19χρονος Αλβανός, αρνείται τη συμμετοχή ο ΈλληναςΣτη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες των δύο νεαρών από τα social media που διατηρούσαν:

Ο 19χρονος:

Ο 21χρονος:Κατάρες και ύβρεις

Χαμός γίνεται στο προφίλ που διατηρεί ο 21χρονος στο Facebook καθώς πολλοί είναι οι Ροδίτες που σχολιάζουν με κατάρες και ύβρεις κάτω από τις πρόσφατες φωτογραφίες του.

Σημειώνουμε ότι τα σχόλια εμπεριέχουν υβριστικά μηνύματα:Αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ο νεαρός Ροδίτης που κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση, μαζί με 19χρονο Αλβανό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του.

Όπως έγινε γνωστό ο 21χρονος Ροδίτης ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι αυτή την στιγμή η δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ρόδου από το Λιμεναρχείο, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Στην συνέχεια η δικογραφία θα μελετηθεί από τον εισαγγελέα που θα αποφασίσει ποιες κατηγορίες θα ασκηθούν στους δύο εμπλεκόμενους.