Δολοφονία φοιτήτριας: Συγκλονίζει το μοιρολόι της μάνας

Δολοφονία φοιτήτριας: Συγκλονίζει το μοιρολόι της μάνας

Τραγική φιγούρα η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. 

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρίσκεται πλέον στο Διδυμότειχο, όπου μένει η οικογένεια και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, όπως λέει τον χαμό της κόρης της

Παράλληλα με σπαραχτική φωνή, καλεί όλους τους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Ρόδος: Ιδού οι κατηγορούμενοι για το θάνατο της φοιτήτριας- Απίστευτες κατάρες εις βάρος τους!
Διαβάστε: Βράζει η Ρόδος για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Ομολόγησε ο Αλβανός, αρνείται τη συμμετοχή ο Έλληνας

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της άτυχης φοιτήτριας, ο οποίος μέσα στον πόνο του, ευχαρίστησε τους Λιμενικούς που έκαναν τα πάντα για να διαλευκάνουν τη δολοφονία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον θα είναι λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε ότι οι Λιμενικοί έφτασαν στην άκρη του νήματος της δολοφονίας τα ξημερώματα της Τρίτης. Ήταν, όπως είπε 01:45 μετά τα μεσάνυχτα όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και έμαθε από τον διοικητή του Λιμενικού στη Ρόδο πως οι δράστες της δολοφονίας ομολόγησαν.

"Κύριε Τοπαλούδη έκλεισε, ομολόγησαν" ήταν η φράση που του είπε ο διοικητής του Λιμενικού. Όπως είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε ενημερωθεί πολύ νωρίτερα από τους άνδρες του Λιμενικού ότι είναι πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο πατέρας της φοιτήτριας τονίζει ότι η κόρη του δεν είχε εκφράσει τον παραμικρό φόβο, αν την απασχολούσε κάτι θα μου το έλεγε, λέει χαρακτηριστικά.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Να σημειωθεί ότι το έγκλημα κατηγορούνται ότι διέπραξαν δύο νεαροί: Ένας 19χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένας 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δυο εμπλεκόμενοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Ο ένας εκ των δύο, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι γνώριζε την 21χρονη φοιτήτρια και είχαν και επικοινωνία μέσω Facebook.

Ο νεαρός φέρεται να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο έγκλημα, ενώ ο 21χρονος Έλληνας αρνείται τη συμμετοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας, γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο (οι γονείς του δραστηριοποιούνται στον τουρισμό), δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον αλβανικής καταγωγής φίλο του, με τον οποίο φαίνεται πως είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του Έλληνα στη Λίνδο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι αρχές έφθασαν στα ίχνη των δυο όταν βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος «συνέλαβε» ένα λευκό βανάκι, το οποίο ανήκει στον πατέρα του Έλληνα να βρίσκεται καθ΄οδόν από σημείο κοντά στο σπίτι της άτυχης 21χρονης με επιβάτες την κοπέλα και τον Έλληνα. 

Από εκείνο το σημείο και όταν βρέθηκε και το πτώμα της 21χρονης Ελένης ξεκίνησαν οι έρευνες που κατέληξαν στην προσαγωγή των δυο ατόμων, ενώ το κατώφλι των αρχών πέρασε και ο πατέρας του Έλληνα.