Η τελευταία δήλωση του κ. Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρωτεργάτη της Συμφωνίας, Νίκου Κοτζιά.

Μιλώντας στον RealFm, ο κ. Κοτζιάς είπε ότι ο υπουργός Άμυνας είναι «πεθαμένος πολιτικά». «Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η Συμφωνία των Πρεσπών επειδή ο αποσυντονισμός του κόμματός του ξεκίνησε από τη Βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι η τάση της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε:

«Εγώ όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες, του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου’. Όπως του είπα δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις