Δολοφονία φοιτήτριας: "Ο 21χρονος έπιανε τα κορίτσια από το λαιμό!"

Δολοφονία φοιτήτριας: "Ο 21χρονος έπιανε τα κορίτσια από το λαιμό!"

Την αποκλίνουσα συμπεριφορά του 21χρονου κατηγορούμενου για τον φόνο της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη είχαν εντοπίσει οι συγχωριανοί της οικογένειάς του, όπως κατήγγειλε γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ήταν πολύ ατίθασο παιδί, δεν είχε μάθει ποτέ στο "όχι". Από μικρό παιδί έπιανε από το λαιμό. Από το δημοτικό. Έπιανε από το λαιμό κορίτσια, έτσι, επειδή "του τη βάρεσε". Από το λαιμό! Σε ένα κοριτσάκι είχαν μείνει και τα αποτυπώματά του πάνω. Κάθε μέρα ήμασταν εκεί για να μην τους κάνει κάτι. Από το δημοτικό της Λίνδου το διώξανε. Φεύγει στο Μάσαρη, το διώχνουνε! Φεύγει και πάει στου Αφάντου, το διώχνουνε. Γιατί δεν λένε ότι κάθε Κυριακή ήταν στον εισαγγελέα; Μια ζωή το κάλυπταν. Αλλά ο σκοτωμός της κοπέλας μας πίκρανε όλους», κατήγγειλε η γυναίκα.

Η μητέρα του 21χρονου δήλωσε πως ο γιος της παρακολουθεί πρόγραμμα υποκατάστασης ναρκωτικών και λαμβάνει ψυχολογική στήριξη, ενώ η ροδιακή εφημερίδα "Δημοκρατική" γράφει πως έκανε χρήση ουσιών για πολλά χρόνια. 

Στο μεταξύ, οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό και ανθρωποκτονία, βρίσκονται στις φυλακές Γρεβενών

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά…μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί.