Ο δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, τον οποίο πριν λίγο καιρό με χαρά φιλοξενήσαμε στον nooz, μετά τον αγώνα του στον Αρκτικό Κύκλο, τερμάτισε σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο Al Marmoom, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 50 αθλητές που συμμετείχαν συνολικά από 39 χώρες, κατάφεραν να τερματίσουν μόνο οι 18 και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάριος!

Στο συγκεκριμένο αγώνα, οι συμμετέχοντες εκτός από την τεράστια απόσταση των 270 χιλιομέτρων, έπρεπε να αντιμετωπίσουν το αφιλόξενο φυσικό τοπίο, αλλά και τις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες αφού στην έρημο επικρατούσε αφόρητη ζέστη.

Ο Μάριος ωστόσο, σήκωσε περήφανα την ελληνική σημαία αφού τα κατάφερε!

Διαβάστε αναλυτικά στη συνέντευξη του Μάριου Γιαννακού στο Nooz

Η ώρα έφτασε . 270 χιλιόμετρα στην έρημο . Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες αλλά ελπίζω να δείξω υπομονή στην ζέστη της ερήμου . Θα ήθελα να πω ότι αν κάτι μου δίνει δύναμη στα δύσκολα είναι οι ευχές σας , η οικογένεια μου , η κοπέλα μου και η ελληνική μας σημαία που έχει πάνω της αγώνες, δάκρυα και πόνο . Εύχομαι να σταθώ όρθιος πάλι σε 6 μέρες στον τερματισμό . Υγ. Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία μου μέσα από το facebook και το instagram . Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου @miltos_patisserie_catering @johnnies_beer @pnoe_analytics @eurocampthasos @thenorthface @v15.gr @caraveltravel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Giannakou (@marios_giannakou) στις

Μπράβο Μάριε!!!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις