Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης φοιτήτριας, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά την ψάχνουν, δύο μέρες μετά, στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων ώστε να διαπιστωθεί με ποιόν ή ποιους συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι την προσαγωγή τους.Αποκλειστικό του Nooz: Αδιάφοροι και κυνικοί, οι νεαροί δεν είχαν αντιληφθεί τι είχαν κάνει…Οι τοξικολογικές εξετάσεις

Παράλληλα βγήκαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης κοπέλας και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

Μάλιστα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως, σε αντίθεση με τα όσα έχουν ισχυριστεί μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι, η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο Έλληνας όσο και ο Αλβανός.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της μέχρι την στιγμή που δολοφονήθηκε ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις