Από χαράδρα βάθους περίπου 20 μέτρων στην περιοχή Λαμπινού του Πηλίου η Πυροσβεστική απεγκλώβισε χθες το βράδυ από το αυτοκίνητό του 45χρονο οδηγό, ο οποίος ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ενημερώθηκε στις 10.20 το βράδυ για πτώση αυτοκινήτου στο ύψος της Λαμπινούς, σε δύσκολο σημείο, σε στροφή με μεγάλη κλίση, όπου υπήρχε γέφυρα.

Το αυτοκίνητο είχε κατακόρυφη πτώση στη χαράδρα, όπου υπάρχουν κοφτερά βράχια και στην κυριολεξία συνετρίβη, ενώ έφτασε στο βάθος της, κατρακυλώντας, για να σταματήσει τελικά σε δένδρα.

Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε, ο 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, τραυματίστηκε ελαφρά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με μια σφυρίχτρα ειδοποίησε τους κατοίκους του χωριού, που ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.

Στο διάστημα απεγκλωβισμού του, ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του, μιλούσε με τους πυροσβέστες και τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε τραύματα στα πλευρά και στον ώμο του.

Στο συμβάν επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις