Προδιαγεγραμμένο χαρακτήρισε το «διαζύγιο» του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, παρά την αναβολή της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», είπε για τον κ. Καμμένο ότι «κατά την γνώμη μας βρίσκεται εγκλωβισμένος, έχει κάνει ένα βαρύτατο πολιτικό λάθος στην εκτίμηση της πορείας των γεγονότων, αλλά αυτό αφορά το κόμμα του και τον ίδιο […] Αναγκαστικά πυροδοτεί κάποιες εξελίξεις και το ενδιαφέρον πλέον μετατοπίζεται στο εσωτερικό του κόμματός του».

«Είναι σαφές ότι τιμούμε αυτή την συνεργασία -και αυτό είναι και το ακατανόητο στη στάση του Πάνου» δήλωσε ο κ. Βερναρδάκης για να προσθέσει: «Το γεγονός ότι έπειτα από τέσσερα χρόνια μιας απρόσκοπτης κυβερνητικής συνεργασίας στην καθημερινότητα της διαχείρισης, με πετυχημένους υπουργούς στην κυβέρνηση που αντικειμενικά έχουν δουλέψει στον τομέα τους, επιχειρεί να διακόψει αυτή τη συνεργασία και ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Ο κ. Βερναρδάκης εκτίμησε ότι πρόκειται για μία βαριά πολιτική απόφαση, το να ταυτιστεί «με την ομάδα των “μακεδονομάχων” και να μην αφήσει περιθώριο ελαστικής διαχείρισης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις