Χυδαιολογίες Καμμένου σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω...

Χυδαιολογίες Καμμένου σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω...

Ως «βασιλιά της κωλοτούμπας» χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Γιώργος Αμυράς, με τον υπουργό Άμυνας να του απαντά «για νυφούλα καλό σας βλέπω», υπονοώντας επαφές του βουλευτή του Ποταμιού με την ΝΔ.

Ο κ. Αμυράς υποστήριξε πως η κυβερνητική φάμπρικα προβληματικών τροπολογιών δουλεύει εξαιρετικά παρά τις εντάσεις στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Γιατί βιάζεστε κ. Καμμένε να φέρετε την ρύθμιση; Είναι το τελευταίο σας νομοσχέδιο;» ρώτησε, με τον κ. Καμμένο να σχολιάζει «κάντε μια διαπραγμάτευση εσείς στο Ποτάμι να τα βρείτε και μετά θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο».

«Είστε βασιλιάς της κωλοτούμπας. Επιτρέψατε στον Κοτζιά να υπογράψει την συμφωνία και τώρα διαμαρτύρεστε» συνέχισε ο κ. Αμυράς με τον υπουργό να απαντά και πάλι «για νυφούλα καλό σας βλέπω».

Παράλληλα ο κ. Αμυράς απαντώντας στον Νίκο Φίλη, που κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής, τόνισε: «Αν δεν ζητήσετε ψήφο εμπιστοσύνης ξεχάστε το Ποτάμι. Το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του Καμμένου. Φέρτε εσείς αν βαστάτε ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρετε προχωρήστε στα υπόλοιπα θεάρεστα του κυβερνητικού έργου σας».