Από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Κώστα Κατσίκη ήρθε η πρώτη απάντηση του κυβερνητικού εταίρου στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, δείχνοντας τον δρόμο της άρσης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ο Πάνος Καμμένος το έχει πει, φεύγουμε. Αυτό τί σημαίνει; Παύουμε να είμαστε ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει πλειοψηφία, δεν δίνουμε εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Κατσίκης μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής εμμένοντας στη σκληρή στάση που έχει κρατήσει εξ αρχής.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ έστειλε επί της ουσίας μήνυμα και στους αντιφρονούντες βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ οι οποίοι μετέχουν στην κυβέρνηση πως ο κ. Καμμένος τους έκανε Υπουργούς και επομένως θα πρέπει να αφήσουν την υπουργική καρέκλα αν λάβουν τέτοια εντολή.

Κληθείς να σχολιάσει διαφωνίες μέσα στο κόμμα, τόνισε πως «αυτήν τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» και εμφανίστηκε βέβαιος πως οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσου την κομματική γραμμή». Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπάρχουν Υπουργοί με τους οποίους δεν έχει επικοινωνήσει για να γνωρίζει τι θα πράξουν.

Χαρακτήρισε πάντως «έντιμη» τη στάση του πρωθυπουργού να ζητήσει πρώτα ψήφο εμπιστοσύνης και εφόσον την λάβει να προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις