Σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση σε περίπτωση που καταθέσει τέτοιο αίτημα ο πρωθυπουργός πριν έρθει προς κύρωση η συμφωνία των Πρεσπών προσανατολίζεται ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM», ο κ. Δανέλλης διατύπωσε την άποψη ότι «θα ήταν καταστροφικό να πάμε σε εκλογές με βασικό ερώτημα τη συμφωνία και τον απόλυτο διχασμό στους προδότες και τους πατριώτες».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δανέλλης: «Ανακύπτουν προβλήματα (τώρα που φέρνει νωρίτερα την ψήφο εμπιστοσύνης), σε σχέση με το δικό μου σκεπτικό. Γιατί θεωρώ ότι η συνέπεια στο βασικό ζήτημα, στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σου δημιουργεί και την υποχρέωση, κατά τη δική μου άποψη, αφού η ψήφος εμπιστοσύνης γι΄ αυτό το πράγμα ζητείται, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε ζήτημα μη δεδηλωμένης, νομίζω ότι αυτό είναι συνδεδεμένο και δεν πάει χωριστά. Δεν είναι αυτή η βούλησή μου ( να στηρίξω την κοινοβουλευτική πλειοψηφία), αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να παίρνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και να είμαι συνεπής στις απόψεις και στις αρχές μου. Σίγουρα έχουμε κάποιες διαδικασίες εσωκομματικές που θα ακολουθήσουμε. Θα είναι τραγικό και θα είναι εξαιρετικά καταστροφικό να πάμε σε εκλογές με βασικό ερώτημα, με βασικό επίδικο, τη συμφωνία. Και βεβαίως, τον απόλυτο διχασμό στους προδότες και στους πατριώτες. Για όλα αυτά θα πρέπει όλοι να πάρουμε τις ευθύνες μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις