Παραληρηματικές παρεμβάσεις αλυτρωτικού χαρακτήρα εκ μέρους της Χρυσής Αυγής για στρατιωτικές παρεμβάσεις στη γειτονική χώρα, στιγμάτισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια.

Είχε μόλις κατέβει από το βήμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ζήτησε το λόγο για να υπογραμμίσει:

«Δεν είναι δυνατόν σε αυτή την αίθουσα να ακούγεται αυτό το παραλήρημα περί προδοσίας και περί προδοτών, όταν μάλιστα αυτό εδράζεται όχι σε μια ρητορική ακραίου διχασμού αλλά σε μια λογική έγκλησης για αλυτρωτική, από μέρους μας, αντίληψη και για παρέμβαση στρατιωτική για να διαλυθεί η γείτονα χώρα. Είναι θέμα που ομολογημένα και ανομολόγητα από διάφορες πλευρές έχει τεθεί και στο παρελθόν. Δηλαδή ένας αλυτρωτισμός για στρατιωτικές επεμβάσεις και στρατιωτικές περιπέτειες. Αποτελεί ακραία πρόκληση», επισήμανε ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε ότι τέτοιες θέσεις είναι άκρως διχαστικές και επικίνδυνες για όλη την περιοχή και επίσης ανιστόρητες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις