Αποκαλύπτει τις ταυτότητες δύο βιαστών η μητέρα της Τοπαλούδη

Αποκαλύπτει τις ταυτότητες δύο βιαστών η μητέρα της Τοπαλούδη

Την ταυτότητα των δύο εκ των τριών ατόμων που το 2017 βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη σκοπεύει να αναφέρει στις Αρχές μέσω ένορκης κατάθεσης η μητέρα της. 

Όπως αποκάλυψε ο θείος της φοιτήτριας και δικηγόρος της οικογένειάς της, Βαγγέλης Γκιουγκής, «η μητέρα της Ελένης θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της Ελένης θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της».


Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος Ρομά

Προσωρινά κρατούμενος, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε τη Δευτέρα ο 23χρονος Ρομά που μαζί με τον 19χρονο Αλβανό, κατηγορούνται για βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Χριστοδούλου «ο πελάτης μου δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι ό,τι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων».