Ο Καμμένος ζητά έγγραφα για τις δαπάνες της Έλενας Κουντουρά

Ο Καμμένος ζητά έγγραφα για τις δαπάνες της Έλενας Κουντουρά

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας τον «πόλεμο» που είχε προαναγγείλει σε όσους έφυγαν από τους ΑΝΕΛ με την Ελένη Κουντουρά να αποτελεί τον πρώτο του «στόχο».

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε έγγραφα που αφορούν σε δαπάνες στις οποίες έχει προχωρήσει το υπουργείο Τουρισμού, επικεφαλής του οποίου είναι η Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να προβληθεί η χώρα στο εξωτερικό. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε να διαβιβαστούν στη Βουλή οι δαπάνες για τα μνημόνια συνεργασίας με άλλες χώρες, τα στοιχεία για τη διεξαγωγή διεθνών διαγωνισμών, άλλα στοιχεία για τις εταιρείες που ανέλαβαν τα έργα, δαπάνες για το Έτος Πολιτισμού Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και το βιογραφικό της Αγγελικής Χονδροματίδου, αντιπροέδρου του ΕΟΤ.

Επιπλέον, σκαλίζει άλλα έξοδα στα οποία προέβη η κυρία Κουντουρά και συγκεκριμένα ποσό της τάξης των 18.500 ευρώ που δαπανήθηκαν για ταξίδι στη Νέα Υόρκη και τη Wall Street και ποσό ύψους 30.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για ταξίδια σε Τορόντο και Σανγκάη.

Ο κ. Καμμένος είχε προειδοποιήσει μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι είναι αιτία πολέμου η μη απομάκρυνση, από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα, στελεχών που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, έστω και αν δεν έχουν κάνει ανταλλαγή ψήφου, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κυρία Χρυσοβελώνη και τον κύριο Κουίκ.