Ρόδος: Κρατούμενος και για δεύτερο βιασμό ο 19χρονος Αλβανός

Ρόδος: Κρατούμενος και για δεύτερο βιασμό ο 19χρονος Αλβανός

Προσωρινά κρατούμενος και για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία κρίθηκε τη Δευτέρα ο 19χρονος πλέον Αλβανός,  ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ο νεαρός μετήχθη σήμερα στη Ρόδο και πέρασε την πόρτα του ανακριτή, ώστε να δώσει αναλυτική κατάθεση σχετικά με τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον βιασμό μια ακόμα κοπέλας, τρεις μόλις μέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Σε βάρος του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά και την καταγγελία της 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο (σ.σ.: μαζί και με έναν 23χρονο Ρομά), λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, τέσσερις ημέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, κατηγορούνται ότι παρέσυραν την κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο, και τη βίασαν.

Στη δημοσιότητα έχουν έρθει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ.

Στην απολογία του ο 20χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται αρνούμενος κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από νωρίς το πρωί, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρισκόταν εντός και εκτός του δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις όμοια με αυτά που είχαν σημειωθεί την προηγούμενη φορά.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με τον 19χρονο κατηγορούμενο και για τις δύο υποθέσεις, τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε 19χρονο την 1η Δεκεμβρίου. Δήλωσε πως η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική».

Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος τσακώθηκε και με κάποιον.

Έγκλημα στη Ρόδο: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορουμένων

Την ίδια ώρα οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτρια στη Ρόδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης Ελένης, εξήγησε στο δελτίο ειδήσεων:

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας…