Επίθεση Πολάκη στα ΜΜΕ: Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω...

Επίθεση Πολάκη στα ΜΜΕ: Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω...

Με όρους που δεν συνάδουν στο ρόλο του ως υπουργού αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε δημοσιογράφους που επιχείρησαν να του αποσπάσουν μία δήλωση.

Στη διάρκεια των εγκαινίων της μονάδας βραχείας νοσηλείας και της ανακαίνισης του φαρμακείου του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ο κ. Πολάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, που τον ρωτούσαν για την υπόθεση με τους πλαστούς τίτλους σπουδών του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας.

Ο ίδιος κατηγόρησε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι έχουν "πρόβλημα αντιληπτικότητας".

Οι δημοσιογράφοι τον ακολούθησαν μέχρι το πάρκινγκ προκειμένου να λάβουν απαντήσεις, ωστόσο ο κ. Πολάκης όχι μόνο δεν θέλησε να απαντήσει, αλλά προχώρησε σε καταγγελία ότι οι δημοσιογράφοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Χαρακτήρισε "τσόλια" τους συνδικαλιστές των νοσοκομείων, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκο και τους εργαζόμενους που προχώρησαν σε διαμαρτυρία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε ερώτηση σχετικά με το θάνατο των δύο παιδιών στο νοσοκομείο της Λαμίας, ο Π. Πολάκης ανέφερε: "Γατί θα απολογηθώ εγώ σε εσένα; Τι είσαι για να σου απολογηθώ;".

"Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω...", ήταν η τελευταία δήλωση του.


Το βίντεο του επεισοδίου