Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, μια κάμερα ασφαλείας δίπλα στο σπίτι άτυχης φοιτήτριας κατέγραψε τον 19χρονο Αλβανό να πλησιάζει το σπίτι της κοπέλας ενόψει του ραντεβού που είχε με την άτυχη φοιτήτρια, όπως φαίνεται στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Παράλληλα, άλλη κάμερα κατέγραψε το φορτηγάκι του Έλληνα κατηγορούμενου να αποχωρεί από την περιοχή κατά τις δύο τα ξημερώματα. Στην καρότσα φαίνεται ότι κάποιος κάθεται. Η ίδια κάμερα το κατέγραψε να επιστρέφει στα ξημερώματα με τον οδηγό στη θέση του, ενώ στην καρότσα δεν διακρίνεται πλέον κανείς.

Εν τω μεταξύ, επιβαρυντική για τον 19χρονο Αλβανό που φέρεται να σκότωσε τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, είναι μια νέα μαρτυρία.

Ένας φίλος του φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει. Όπως είπε, μιλούσε πάντα άσχημα στις κοπέλες, ενώ -από ότι είπε ότι είχε ακούσει- είχε σκοτώσει στην Αλβανία μέλος της οικογένειάς του.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η κατάθεση καθηγητή του Ροδίτη, ο οποίος είπε ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική συμπεριφορά του, αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

Στο μεταξύ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες μέρες η κατάθεση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, δίνοντας τα ονόματα των τριών που φέρονται να παρενοχλούσαν την κόρη της πριν από έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις