Ο Νίκος Κοτζιάς αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο Νίκος Κοτζιάς αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Εφ’ όλης της ύλης μιλά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο ΡΙΚ, προχωρώντας και σε μία σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Εγώ φοράω καπέλα γιατί έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου. Δεν το έχω πει ποτέ μου δημόσια», λέει στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-τετ».

«Περπάταγα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα ‘γιατί να μου συμβεί αυτό, γιατί να μου συμβεί αυτό;’ Διότι το παιδί μου ήταν επτά χρόνων τότε», συνεχίζει, όπως φαίνεται στο trailer της εκπομπής, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής.

Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέει πως «είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται τώρα η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Αναφορικά με το Κυπριακό, τονίζει ότι «δεν πουλάει θετικά, ενώ όταν συμβεί κάτι αρνητικό, πουλάει και καταστρέφει» και προσθέτει πως «αν οι πρωθυπουργοί συναντηθούν και αποτύχει, έχει τελειώσει το Κυπριακό».

«Δεν αντιλαμβάνονται αυτή την άποψη της υποχωρητικότητας και της δουλικότητας που θέλουν ορισμένοι να έχει η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ή της Κύπρου» σημειώνει.