Τηλεφώνημα Πολάκη σε Στουρνάρα: Καλώς ελέγχετε το δάνειο μου, αλλά να ελέγξετε και τα υπόλοιπα

Τηλεφώνημα Πολάκη σε Στουρνάρα: Καλώς ελέγχετε το δάνειο μου, αλλά να ελέγξετε και τα υπόλοιπα

Την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, επιβεβαίωσε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος τηλεφώνησε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, με αφορμή τον έλεγχο που θα γινόταν από την Τράπεζα της Ελλάδος για το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε από την Attica Bank.

Κατά τον διάλογο ο οποίος δημοσιεύθηκε αρχικά στο Documento, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρχικά επιβράβευσε τον κ. Στουρνάρα για τον έλεγχο στο δάνειο του από την Attica Bank, αλλά ζήτησε μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη έρευνα να ασχοληθεί και με μια σειρά άλλων δανείων, όπου έχουν παρατηρηθεί τεράστιες «τρύπες» και η ΤτΕ δεν έχει πράξει τίποτα μέχρι στιγμής.

Ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η κεντρική τράπεζα θα πρέπει να ελέγξει το δάνειο του Κήρυκα Χανίων καθώς και τα δάνεια των κομμάτων όπως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης έδειξε και πολιτικά πρόσωπα από την Νέα Δημοκρατία.

Ο αναπληρωτής υπουργός από την προσωπική του σελίδα στο Facebook λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την ύπαρξη τόσο του διαλόγου όσο και αυτών που ακούστηκαν σε αυτόν.Διαβάστε: Πηγές της ΤτΕ: Σύννομη με τους κανόνες η χορήγηση των δανείων στον Πολάκη
Διαβάστε: Η Attica Bank απαντά για τα δάνεια του Πολάκη: Δόθηκαν με αυστηρά κριτήρια