Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» εισέβαλε στα γραφεία της εταιρίας ιχθυοκαλλιέργειας ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕ.,στη λεωφόρο Λαυρίου, στην Παιανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν φέιγ βολάν στα γραφεία της εταιρείας, ενώ έριξαν στον χώρο φορμόλη. Αμέσως μετά αποχώρησαν.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει έως τώρα σε προσαγωγές.

Σε ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει πως «κατάτο κοινώς λεγόμενο η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, και ως ομάδα συνηθίζουμε να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.

Πριν 3 περίπου μήνες είχαμε παρέμβει στα γραφεία της Ανδρομέδα ΑΕ αφενός ως κίνηση αλληλεγγύης στο διωκόμενο αγωνιστή Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο και αφετέρου για να δοθεί δημοσιότητα στις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρία στις ιχθυοπαραγωγικές της μονάδες» και προσθέτει:

«Επιλέξαμε να παρέμβουμε και πάλι στα διοικητικά τους γραφεία εφαρμόζοντας κι εμείς με τη σειρά μας, μια – κατατα λεγόμενά τους –ασφαλή και ακίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία πρακτική : Τα λουτρά φορμόλης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις