Θρίλερ: Πτώμα 60χρονου σε προχωρημένη σήψη σε ισόγειο στο Χαλάνδρι- Όλα δείχνουν δολοφονία

Θρίλερ: Πτώμα 60χρονου σε προχωρημένη σήψη σε ισόγειο στο Χαλάνδρι- Όλα δείχνουν δολοφονία

Σε Έλληνα, περίπου 60 ετών, ανήκει, πιθανόν, το πτώμα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Κονίτσης, στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ενώ όπως όλα δείχνουν έως τώρα, ο άνδρας δολοφονήθηκε.

Όπως τόνισε σε αστυνομικούς, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία.

Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


"Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Της είπα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα κανέναν. Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι. Λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσα την αστυνομία και αργότερα μου είπαν ότι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα πτώμα δεμένο και φιμωμένο", τόνισε ο ιδιοκτήτης.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, έπειτα από τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας, λόγω της έντονης δυσοσμίας, εντόπισαν το πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μια γειτόνισσα που έσπευσε να ελέγξει με τον ιδιοκτήτη το σπίτι, αναφέρθηκε σε πτώμα γυναίκας, προκαλώντας αρχικά μία σύγχυση. 

"Ακούσαμε στη γειτονιά ότι έγινε ένα έγκλημα και βρήκανε μία γυναίκα σκοτωμένη και φιμωμένη, με αίματα γύρω. Ξέραμε ότι σε αυτό το σπίτι έμενε ένας 70χρονος συνταξιούχος και ερχόταν και μία Γεωργιανή. Λίγες μέρες τώρα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, διαμαρτυρόταν ότι κάτι μυρίζει. Πήγα με τον ιδιοκτήτη, για να δούμε από πού προέρχεται η μυρωδιά. Όντως η μυρωδιά ήταν έντονη. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι ο άντρας, αλλά τελικά, όπως μας είπε η αστυνομία, είναι η γυναίκα", είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε το σχετικό βίντεο: