Μία ελαφρώς σουρεάλ αντιπαράθεση είχαν το πρωί της Παρασκευής οι Γεράσιμος Γιακουμάτος και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» του OPEN TV.

Συγκεκριμένα, με τη δικαιολογία ότι σε πρόσφατη εκπομπή σε άλλο κανάλι, ο κ. Γιακουμάτος είχε μιλήσει υποτιμητικά για τη λαχαναγορά του Ρέντη, η κ. Μεγαλοοικονόμου του χάρισε ένα καλάθι με ζαρζαβατικά.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν ετοιμόλογος και απάντησε με μια εμφανή δόση ειρωνείας λέγοντας «δόξα τω Θεώ έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της».Συνέχισε, δε, τονίζοντας ότι «δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε: «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα αγγούρια. Είστε ρατσιστής».

Κλείνοντας την αντιπαράθεση, ο κ. Γιακουμάτος είπε στη συνάδελφό του: «Τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη (-)ιστή, άντε να τριτώσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις